De nominerte til Matprisen 2021 er klare

Hva er økologisk og bærekraftig mat? Matprisen lærer deg om hva, hvem og hvordan. Se vinnerkandidatene og fjorårets sending her.

Hva er økologisk mat
Skrevet av Debio den
Del denne siden

I 2021 videreføres og utvides det gode samarbeidet med Matkanalen, og årets vinnere blir annonsert under prisutdelingen som avholdes på DogA og sendes i beste sendetid på Matkanalen den 25. november.

Samtidig vil også årets vinner av stipendet til KokkeKarlas Legat offentliggjøres. Dette stipendent deles ut til en ung kvinnelig kokk. 

Over kan du se hele sendingen fra i fjor.

Her er de nominerte listet opp etter kategori:

Matprisen:

Christopher Haatuft
Ille brød
Lokal

Årets kjøkken:

Breddos Tacos
Einer
Fagn

Årets produsent:

Gunnar Klo
Lofoten gårdsysteri
Økologisk spesialkorn

Årets formidler:

Hanne-Lene Dahlgren
Kathrine Kinn
Maria Berg Hestad

Årets storkjøkken:

Bahr/Annerledes personalrestauranter AS
Granly Stiftelse
Sundvolden Hotel

Barne- og ungdomsprisen:

Folkelig
Mette Nygård Havre
Viken fylkeskommune

Debio-prisen:

De Haes gartneri
Jakobs brød
Norsk Ullgris

Les mer om nominerte her